“Over there”

“Over there”

Hej alla!

Nu var det ett tag sedan jag skrev, har minst sagt varit fullt upp. Jag skall inte bli för långrandig här nu och försöka fylla alla luckor sen senast jag skrev. Tänkte istället bara berätta att jag är installerad och i stort har kommit till rätta på hotellet och arbetsplatsen här i Harford.

Det är en hel del att vänja sig vid, trafiken är inte riktig som hemma men nästan, bara lite mer bilar =) Sen får man köra mot rött! Japp det stämmer men bara om man skall svänga höger, är faktiskt väldigt smidigt. Det jobbigaste är nästan mataffärerna ändå. Man får nästan epilepsianfall av att gå i en mataffär, det är sjukt mkt konstiga produkter och att hitta sådant man är van vid från Sverige är mkt svårt. Att inte handla onyttigheter är också i stort sett omöjligt då detta är kraftigt överrepresenterat i hyllorna. Jag skall åka vägen om ett gym på vägen hem idag och skriva in mig så kanske jag kan rädda sommarformen ändå.

Hotellet är riktigt fint och jag tror jag kommer trivas bra här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha det så bra där hemma nu så hörs vi snart igen.

/ Tobias

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.