Fredag eftermiddag

Fredag eftermiddag

Skönt att det äntligen börjar bli lite varmt och vårigt här hemma! Även för oss som inte är utomlands och har 32 grader varmt ;-)!

På grund av lite trubbel kring min utlandspraktik så har det blivit en del ändringar i upplägget av mitt traineeår. På måndag börjar jag min ”ordinarietjänst” på materiallabbet och åker sedan utomlands någon gång i höst istället. Så egentligen har jag precis börjat se mig om efter utlandspraktik igen men även försökt att sätta mig in lite i vad jag ska jobba med på materiallabbet (enkelt förklarat; olika materialrelaterade frågor kring RM12-motorn). Denna vecka har med andra ord min sista praktikperiod (inom produktion av kalla strukturer) avslutats, och det känns både lite konstigt och spännande att jag nu ska få sätta mig in i något lite djupare och ur ett mer långsiktigt perspektiv än 6 veckor framåt i tiden. =)

Trevlig helg!                                                                                                                                  Isabelle

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.