Traineeuttagning m.m.

Traineeuttagning m.m.

 

Jag är nu inne på tredje veckan i min ordinarie tjänst efter praktikperioderna som trainee. Det är riktigt skoj, men varje dag är mitt huvud i princip helt fullt någon gång mellan morgonens DTL-möte (Daily Team Leadership) och lunch, på grund av allt nytt som jag upplever/lär mig! =) En del av lärandet handlar just nu om SEM (svepelektronmikroskop) och EDX (energidispersiv röntgenanalys).

Idag och imorgon är uttagningarna till nästa traineekull. Jag tycker att det var som igår som man själv satt på HK-4 och var pirrig inför vad som skulle komma härnäst i uttagningens gedigna program! Det verkar som att årets uttagning liknar förra årets ganska mycket, därför ska jag inte berätta så mycket om vad vi gjorde, för programmet för dagarna är lite småhemligt. Med tanke på att det känns så nyligen Ida, Simon, Viktor, Tobias och jag var på uttagning kändes det smått surrealistiskt att idag vara inbjuden tillsammans med Christo (trainee 2009) för att presentera Volvo Aero och traineeprogrammet för den förväntansfulla skaran som blivit utvalda till uttagningen. Om en liten stund är det dags för traditionsenlig middag tillsammans med några av oss tidigare traineer – det ska bli skoj!

Förövrigt är det nu träningsvila för mig och hästen i några dagar – var och tävlade i helgen och gjorde oss båda två förtjänta av lite vila tycker jag. =) Får se om det kan bli ett litet dressyrfotomontage här i bloggen lite längre fram i sommar… Planeringen inför nästa veckas event, Aerospace Forum (http://www.aerospaceforum.se/), håller också på att ta form i dagarna.

På återseende!                                                                                                                           Isabelle

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.