Aerospace Forum 2012

Aerospace Forum 2012

 Torsdag till söndag förra veckan var det dax för Aerospace Forum 2012 i Linköping. Själv var jag på plats i Volvo Aeros monter fredag till och med söndag. Jag hann under dagarna träffa många intresserade besökare som nyfiket ställde frågor om allt mellan himmel och jord – oftast på något sätt relaterat till vad vi gör på Volvo Aero. =) Mellan varven hann även jag ta några steg utanför hangaren där montrarna var uppbyggda och hann då också se en del av de tuffa flyguppvisningarna som erbjöds. Vädret kunde dock varit lite bättre (kallt, väldigt blåsigt och ibland regn) så det var ganska skönt att snart gå tillbaka in i den ej uppvärmda hangaren där det var lite mindre kallt, lite mindre blåsigt men framförallt inte regnade.

 Nedan bjuds bilder som jag tycker sammanfattar helgens aktiviteter på ett bra sätt. Det är Volvo Aeros bildansvarig, Jukka Lamminluoto, som tagit bilderna och varit vänlig att dela med sig av dem till oss. Nästa vecka väntar utbildning i form av Training Days för alla anställda inom Product Development här i Trollhättan, det blir intressant och lärorikt tror jag.

Taktiksnack i Volvo Aero/ACAB-montern innan mässan öppnar.
"En massa JAS'isar"
J 35 Draken
En välbesökt monter.
Många fastnade framför filmerna som visades i montern.
Tunnan fick punktering vid landningen, så man fick byta däck och bogsera bort.
 
Tummelisa
  
En SK 60 på låg höjd.
"Historic Flight"
Breitling Wingwalkers
En "splitt", tror jag...

Trevlig kväll!                                                                                                                             Isabelle

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.