Chocolate Covered Bacon

Chocolate Covered Bacon

Hi, how u all doing? Here in the land of opportunities it´s all great!

Godare än det låter, jag lovar!

Här finns allt man kan önska och lite till. Dessutom till ett ofta mycket fördelaktigt pris. T.ex. så tankar jag full tank på bilen för under 250kr (ja ja, bilen är inte så stor men ändå). Märkeskläder är minst halva priset ofta en tredjedel eller t.o.m. ännu mindre. Summa summarum så får man mer för mindre och allt man kan tänkas behöva finns. Sen finns ju även det man inte visste att man behövde och även mycket av det man vet att man inte behöver men av någon anledning blir man ändå sugen på att köpa detta.

 

Jag har även varit och vandrat lite i skogen och det kryllar verkligen med smådjur här. Sköldpaddor, ekorrar, ormar, kaniner, grodor och fåglar. Kul att titta på när man går i skogen.

 

New Port, här badade vi

 

Guns for the good guys

Jag och Viktor har nu kollat badtemperaturen i havet och det var under 20 men inte med mycket. Jag hoppade i flera gånger och tyckte det var helt ok. Viktor var inte lika förtjust. Denna helgen paddlade vi dessutom kanot i Farmington River, skulle vara en väldigt lugn och fin flod. “Håll er till höger” var guidens råd. Blir man tillsagd nått sånt så måste man ju bara testa det motsatta 🙂 Efter att ha uttryckt “det här går åt H-vete” några gånger så lyckades vi ändå ta oss ner. Att vi var helt genomvåta berodde dessutom mest på vattenkriget som utbröt mellan oss, Viktor började! Hit kan det nog bli fler turer!

 Sedan är det ju det här med vapen… Får ju en mindre chock när man går in i en vapenaffär här. Ser ut som leksaksvapen och sådana man bara ser i filmer och tv-spel hemma. Pistoler är ännu vanligare och det fanns t.o.m. en skjutbana inne i butiken för att prova pistoler. Själv tycker jag det är rätt kul med vapen så jag gillar dessa butiker.

 

Jobbet då, för jag jobbar ju faktiskt emellanåt också, jo det är en mycket intressant och rolig uppgift där jag skall optimera NC programmen för 2 produkter så vi kan köra dessa mer effektivt. Är dessutom för närvarande mer svenskar där jag sitter än amerikaner så när jag är på kontoret så  känns det i princip som att vara hemma i Sverige.

/ Tobbe

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.