Sista veckan

Sista veckan

God fortsättning på er alla! Hoppas ni hade en mysig jul och ett härligt nyårsfirande, för det hade i alla fall jag!=)

Jul och nyår spenderade jag med familj, släkt och vänner i Småland. Bjuder på den här bilden från julafton då kusinernas katt myste i julkrubban:

Katten myser i julkrubban;)
Katten myser i julkrubban;)

I mellandagarna så åkte jag och några i familjen till Smålands (och södra Sveriges) största skidbacke; Isaberg utanför Hestra (Ja, vi har faktiskt skidbackar i Småland;)). Vi hade jättetur med vädret, men desto mindre tur med underlaget, men det var riktigt skoj att stå på ett par skidor igen!

Efter nyår åkte jag till Stockholm för att vara med på ett träningsläger i Lacrosse. På schemat stod 11h träning med en amerikansk coach (som numera håller till i England). Det var tuff men rolig träning, och efter helgen hade jag ont i varenda muskel!;)

Nästan hela gänget som var med på träningshelgen i Stockholm
Nästan hela gänget som var med på träningshelgen i Stockholm:)

Nu är vi tillbaka på jobbet, och inne på sista veckan på andra praktikperioden. Denna vecka ska jag följa med på en intern miljörevision och en extern revision samt bli klar med mitt praktikprojekt.

Förra helgen var det utgång med de gamla traineerna. Det var väldigt skoj! Hoppas det blir fler aktiviteter tillsammans med dem i framtiden. Förra helgen åkte jag också ner till Göteborg för att gå på matchen mellan HV71 och Frölunda tillsammans med några kompisar från Småland. Vi satt vid HV-klacken, hela Skandinavium var fyllt och stämningen var på topp. Det kunde inte bli bättre. Det bästa var att kvällen slutade med en HV vinst!;)

Nästa vecka har vi återigen aktivitesvecka, och då bär det av till Norrland där vi planerat in några studiebesök. Dessutom kommer vi vara med på arbetsmarknadsmässan på Luleå Tekniska Universitet (kallad LARV), så om ni är i närheten kom gärna förbi vår monter och hälsa!=)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.