Pretty Woman

Pretty Woman

För ett tag sedan var Claire och jag på musikal. Det var Pretty Woman i en lite annorlunda version som visades på Folkets Hus i Trollhättan. Det är showskolan som satt upp musikalen. Det var riktigt roligt att det händer något utöver det vanliga här. Det var extra kul att hela salongen var full med glada GKN:are. Man kunde nämligen via jobbet vara med i en utlottning av biljetter till föreställningen. Jag hade tur som vann två biljetter.

pretty_bild

pretty_bild2

 

 

 

 

 

Jag har nu börjat en ny praktikperiod inom logistik. Jag sitter nu vid vår godsmottagning/godsavsändning. Här kommer jag vara med i ett projekt som jobbar med att minska företagets fraktkostnader.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.