Sista ansökningsdag för traineeprogrammet 2013/2014 på söndag

Sista ansökningsdag för traineeprogrammet 2013/2014 på söndag

Dagarna i Trollhättan flyger förbi och nu är det bara en månad kvar till det är dags att röra sig mot Newington, CT. Efter min tid på inköp och efter aktivitetsveckan i Linköping/Norge, har jag nu påbörjat den sista praktikperioden i Trollhättan inom vår marknadsorganisation. Här har jag blivit tilldelad ett uppdrag som knyter ihop säcken vad gäller de mål jag personligen satt upp för året som trainee. Uppgiften handlar nämligen om att undersöka speciella affärer inom koncernen för att sedan kunna använda denna information vid strategiarbete. Att jobba med detta gör att jag bygger upp en bra förståelse för produktfloran, vilket alltså var ett utav de huvudmål mål jag tidigare satt upp.

Nog om det. Nu till det som förmodligen gjorde att ni valde att gå in och läsa mitt inlägg just idag, nämligen att det börjar närma sig sista ansökningsdag för traineeprogrammet 2013/2014. På söndag, den 31/3, är nämligen sista dagen för att skicka in ansökan. Efter att ha genomfört snart 8 månader av programmet kan jag helt enkelt endast rekommendera er till att söka! Som trainee har jag fått möjligheten att jobba med ett gäng intressanta uppgifter samtidigt som jag har lärt känna många trevliga kollegor med väldigt hög kompetens inom diverse kunskapsområden. Ja, egentligen kan man väl skriva hur mycket som helst om hur bra det har varit, istället tänkte dra av en gammal go klyscha – jag tror man måste uppleva det för att förstå det.

På söndag är det inte bara sista dagen att ansöka till traineeprogrammet, det är även 25 år sedan jag föddes. En tanke slog mig, när jag föddes var man inne på tredje kullen traineer (även om man då använde benämningen elevingenjörer). Åldersmilstolpen har gjort att jag låtit frisören klippa av ett par decimeter hår från mitt huvud vilket gör att jag numera är friserad som stereotypingenjören. I eftermiddag åker jag hem till Västmanland och firar en välförtjänt påsk i Köping, det ser jag fram emot!

Glad påsk!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.