Tack för mig!

Tack för mig!

Idag är det söndag och dagen innan jag återigen är tillbaka på GKN i Trollhättan efter min utlandspraktik och lite semester. När jag och min familj kom tillbaka till Sverige efter fyra månader i USA förstod vi att vi längtat hem till familj, vänner, jobb och vårt hem men samtidigt ser vi tillbaka på vår tid i USA med mycket glädje, erfarenheter samt personmöten vi sent kommer att glömma. Vi är så oerhört glada för att vi fick möjligheten att göra detta äventyr tillsammans som familj och jag är oerhört tacksam för de erfarenheter jag samlat på mig under min tid på GANE.

Inte nog med att det är dagen innan min första dag på GAS på länge så är det även mitt sista blogginlägg då det börjar nära sig dagen för nya traineer att ta vid. Det har varit ett kanon bra år fullt av nya erfarenheter och kunskaper, möten med nya människor både inom och utanför GKN koncernen samt minnen för livet.

Tack alla som stöttat mig under mitt traineeår inom HR, Anskaffning, avdelningar jag gjort praktik på samt alla på GANE. Men störst tack till Anna, Marin, Oscar och Erik för ett fantastiskt och händelserik år. Det ska bli så spännande att följa vår utveckling och framtid inom GKN Aerospace.

Nu är det är dags att ladda inför de nya utmaningar som väntar mig på jobbet imorgon!

Tack för mig!

Malin Lundblom – Inköpsledare 30K TEC

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.