Ny på avdelningen

Ny på avdelningen

Först och främst tack ALLA på Spool! Bra veckor med kunniga anställda som delat med sig av sin kunskap till en frågvis trainee.

Från verkstaden till kontoret. Dator och skärm uppackad på ny plats – mitt skrivbord. Med denna vecka börjar praktikperioden på hemavdelningen som för mig heter Manufacturing Lead. Det innebär att jag sitter med i ett nytt projekt mot produktion. Jag har fått möjligheten att introduceras till projektet genom gå med projektledaren de första dagarna, och därmed gått på en del möten. I stort har jag skapat en uppfattning om vad som händer just nu i projektet, med kritiska milstolpar och de aktiviteter som väntar enligt planeringen. Detaljerna däremot, allt från produkter, processer, metoder etc., presenteras i 3-bokstavs-kombinationer. GKN Aerospace Sweden – GAS – internspråk är fullkomligt omöjligt att följa för den oinvigde. Marin (förra årets trainee) har skickat ut en sammanställd lista över de flesta av förkortningarna och jag tror bestämt att det är dags att börja plugga. Uppdrag: bli flytande.

Avslutar med en bild från en av alla tidiga mornar på väg till jobbet.                                          – Go stämning, jag gillar’t!

Varje morgon tar Anders, Martin och jag 06.30 tåget från Göteborg till Trollhättan. Kaffekopp obligatorisk.
Varje morgon tar Anders, Martin och jag 06.30 tåget från Göteborg till Trollhättan. Kaffekopp obligatorisk.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.