Future Thinking workshop

Future Thinking workshop

Eftersom man som trainee tillhör den grupp på företaget som kanske lättast kan avsätta tid till oplanerade uppgifter, kan man få vara med om lite oväntade saker på jobbet. Därför var vi för ett par veckor sedan återigen på väg till trakterna kring Redditch i England, för att delta i en workshop kring GKNs framtid på inbjudan av självaste Nigel Stein, VD och koncernledare för GKN Plc.

Workshopen, döpt Future Thinking, skulle samla 50 lovande personer i åldrarna 25-30 år från hela GKN och vi fem var mycket stolta att få representera Trollhättan och Sverige! Tillsammans skulle vi spåna kring vad vi såg som viktigt i världen, i industrin och på arbetsplatsen 10-30 år in i framtiden och hur detta kunde påverka GKN. Med deltagare från hela världen och alla GKNs divisioner kunde en sådan fri uppgift bli ganska intressant.

DSC00013
Nigel Stein hälsar alla välkomna

Med hjälp av inhyrd expertis från närliggande Cranfield University blev resultatet av det fria brainstormandet dock oväntat koncist och vi hade efter två dagar lyckats skapat sju projektgrupper om åtta personer var, alla med egna fokusområden att arbeta vidare inom. Projekten berörde områden såsom alternativa transportsätt, artificiell intelligens, branding och tvärfunktionellt arbete och ska nu leva vidare på distans under det närmsta året, med regelbundna avrapporteringar till GKNs styrelse. Det ska bli spännande att se vad projekten kommer fram till!

DSC00054 - Copy (2) - Copy
Finn fem Trollhättetraineer!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.