Hektiska dagar och tvära kast

Hektiska dagar och tvära kast

Så har även jag äntligen lämnat Sverige och anlänt till staterna. Sista dagarna kunde man tänka sig skulle vara lugna och sköna men icke. Det var mycket som skulle avslutas, presenteras och mitt i detta så bedrevs uttagningarna för nästa års traineer där jag fick möjligheten att delta vid vissa moment. Tyvärr kan jag inte avslöja några detaljer vad som gjordes under dagarna då ovissheten är en del av momentet.

Jag skulle dock vilja skicka över en hälsning till samtliga som var på uttagningarna att ni gjorde ett grymt jobb och jag hoppas att känner er nöjda med era prestationer. Det ska bli roligt att se vilka jag får möta till hösten när jag kommer tillbaka igen, oavsett vet jag att nästa år kommer bli ett starkt traineeår.

Hade även en avslutande presentation på sista praktikplatsen och en sista lunch tillsammans med exjobbarna. Under våren har vi haft ungefär 50 exjobbare och jag hoppas att ni har trivts hos oss. Vem vet, några av er kanske är kvar i höst när jag återvänder.

Förutom uttagningarna tillbringades mycket tid att försöka komma underfund med vad jag faktiskt inte skulle ta med mig. Då jag har en inre röst som för varje sak säger, ”tänk om” fylls väskorna upp snabbare än jag kunde önska och det tog mer tid att packa ur saker efteråt än att packa från början.

IMG_20150501_214410

Så från Trollhättan till LA, jag anlände i torsdags och har tillbringat helgen med en road trip till San Diego med ett par kompisar som är och bor hos mig i ett par veckor. Området där jag bor heter Huntington Beach och är ett lite mindre område i de södra delarna av LA. Väldigt mysigt och trevliga gästvänliga människor överallt.

Skillnaden mellan hur utåtriktade amerikaner är gentemot svenskar märkte jag ganska snabbt. Alla är väldigt mycket mer pratglada och idag när vi spelade tennis kom en granne ut och bjöd på hemlagad pizza.

Vy över piren i Huntington Beach.
Vy över piren i Huntington Beach.

Denna veckan har jag mina första dagar på jobbet och förhoppningsvis har jag mer att berätta om detta vid nästa inlägg om några veckor.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.