Här kommer sju till

Här kommer sju till

Hej och välkommen till en ny start på Aerobloggen!

Som du nog lagt märke till har tidigare omslagsbild bytts ut till en ny. Nu börjar nämligen en ny omgång traineer och författare till bloggen. Utöver de sedvanliga fem i GKN Aerospace Swedens traineeprogram, har vi i år fått tillskott av ytterligare två i GKNs internationella program.

Jag heter Mikael, killen längst upp till vänster på bilden, och jag får sällskap av Dennis och Daniel bakom en sådan jetmotor som får JAS Gripen upp (och ned) i luften. På raden framför sitter Toni, Linn, Sofie och Gustav. Vem som är vem och varför kommer du snart kunna läsa om under fliken Traineer genom åren (Kanske är jag redan den som är den ;-O).

Den som följt bloggen en tid och/eller läst Cissis avslutande inlägg vet ungefär hur programmet kan se ut. Vi kommer arbeta på olika avdelningar här i Trollhättan, göra studiebesök och aktiviteter och avsluta med tre månader utomlands. Vi är förväntansfulla! På bloggen kommer du regelbundet kunna följa det vi är med om under det kommande året. Om du är nyfiken på vad det internationella traineeprogrammet är, kommer mer information vid ett senare tillfälle.

Efter förra veckans uppstart, är vi nu ute på verkstadspraktik för att lära oss om tillverkningen av flyg- och rymdprodukter. Våra upplevelser kommer du få läsa om i kommande inlägg.

På återseende önskar jag och övriga traineer!

Mikael

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.