Hejdå från traineerna 2014/2015

Hejdå från traineerna 2014/2015

Det är med visst vemod som jag konstaterar att detta förmodligen är det sista inlägget jag skriver på denna blogg. De nya traineerna började i måndags och det är dags att lämna över sidan till dessa sju. Sedan förra veckan är vi inte heller traineer, utan sällar oss till resten av “vanliga” anställda här på GKN i Trollhättan.

Såhär sett i backspegeln kan vi konstatera två saker: vad fort tiden går när man har roligt och vad mycket vi har hunnit med! Vi har sett 4 olika avdelningar var, fått lära oss massor om företaget och vad vi gör här. Vi har spenderat 3 månader i USA med allt vad det innebär. Vi ha besökt Volvo Personvagnar i Göteborg, Siemens i Finspång, SAAB och ACAB i Linköping, Scania i Södertälje, LKAB och Esrange i Kiruna, Ishotellet i Jukkasjärvi, Kiruna campus, Linköpings universitet, PTC och SAAB-museet i Trollhättan, GKNs siter i Filton och Luton (England), huvudkontoret i Redditch (England), Delft university och ESTEC i Holland. Vi har tagit emot besök av fransmän och studenter från Göteborg. Vi har anordnat julfest och afterwork med Flying. Vi har träffat personer högt och lågt på företaget och frågat ut dem om alla möjliga konstiga frågor. Vi har ätti underbart god mat på Bokenäs och fått reda på ett och annat om oss själva. Vi har skrattat, diskuterat, varit irriterade på varandra för att i nästa sekund känna privilegiet att få vara trainee!

Ett stort tack till alla som har tagit sig tid att träffa oss under året, som tagit emot oss på sina avdelningar och med entusiasm visat vad ni gör! Ett stort tack till Magnus och Tina som guidat oss genom året. Och slutligen: till mina kollegor i traineegruppen 14/15 vill jag bara säga: YOLO! Nu kan vi detta!

hejdå

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.