Skolbesök och bloggbesök

Skolbesök och bloggbesök

Vilken fin dag! Vi har studenter från Linköpings universitet på besök och bloggen har tretton tusen femhundra prenumeranter. Studenterna är här som en avslutande del av en kurs (gasturbinlära) och ska redovisa sitt arbete. Tillsammans har vi också rundvandring i produktion, pratar om företaget och vad vi gör här i Trollhättan och fikar med ingenjörer.

ps_pro
Glada för besök och blogg (anonymisering i ms paint B-])

Vad skulle jag skriva mer? Ja, just det! Antalet prenumeranter av bloggen har nått den astrologiska summan tretton tusen femhundra! Prenumeranter är, som vi förstått det, följare av bloggen som valt att få mail varje gång ett nytt inlägg publiceras. Även om antalet är obegripligt, är vi väldigt glada att så många visat intresse för bloggen under de få åren den funnits! Tack för att du prenumererar, läser och/eller bryr dig! Trevlig helg!

/Mikael

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.