Statusuppdatering för en materialare

Statusuppdatering för en materialare

Efter förra veckans aktiviteter, först som representant för GKN Aerospace på THS Armada och sedan tillsammans med hela traineegruppen inklusive våra otroligt stöttande och bra HR-ansvariga på kurs, är jag denna vecka åter på kontoret i Trollhättan. Denna vecka har varit min första vecka på nya praktikplatsen, nu har jag flyttat in hos min kära traineekollega Daniel på inköp. Under ca 7 veckor kommer jag att få följa arbetet som utförs på avdelningen, främst tillsammans med min handledare som arbetar som SQA (Supplier Quality Assurance). Det ska bli otroligt roligt och lärorikt att få följa arbetet. Parallellt med att jag har påbörjat mitt arbete på den nya avdelningen har jag också planerat in ett studiebesök för Chalmers Aerospace Club, studiebesöket sker idag (fredag 27e november) och arbetet med att organisera det har varit väldigt lärorikt och roligt. Jag har fått prata med många nya kollegor här på GKN och lärt mig mycket om våra exportkontrollregler.

Med denna korta statusuppdatering tackar jag för mig. Det kan tänkas komma en ny och spännande uppdatering under kommande vecka då jag kommer att vara ute på vift med mina inköpskollegor, det väntar leverantörsbesök.

/ Linn

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.