Vi ses på CHARM !

Vi ses på CHARM !

I nästa vecka, den 2-3 februari, går Chalmers arbetsmarknadsmässa CHARM av stapeln och vi från GKN Aerospace finns självklart på plats för att berätta om oss och svara på alla eventuella frågor. Vi pratar gärna om allt från traineeprogrammet, GKN, anställningar, flygbranschen, exjobb eller något annat som ni har frågor om! På plats kommer undertecknad från årets trainee-kull finnas (tisdagen), tidigare traineer och HR-representant – så ta chansen! Kom förbi och säg hej och ställ alla dina frågor!

Traineeansökningstider

Jag vill även ta tillfället i akt att än en gång påminna om att ansökan till traineeprogrammet nu är öppen inför höstens antagning. (Ni hittar annonsen här.) Fördelarna med att söka traineeprogrammet är många – uttagningen är riktigt rolig och otroligt lärorik, men framförallt erbjuder själva traineeprogrammet enorma möjligheter för dig som vill utvecklas både som person och i din karriär.

Om du frågar mig är den största fördelen med ett traineeprogram att du får möjlighet att lära känna hela företaget och därmed snabbare komma in i organisationen, dels genom dina olika praktikperioder som ”tvingar” dig att byta mellan olika kollegor och avdelningar, men kanske framför allt att företaget (och faktiskt inte bara internt GKN) öppnar upp många dörrar till möten med olika anställda på flertalet nivåer där ni som grupp har stora möjligheter att själva får bestämma vilka ni vill träffa. Detta gör att du snabbt kan bygga upp ett kontaktnät som kommer vara guld värt i resten av din framtida karriär!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.