Våra första gäster i Kalifornien

Våra första gäster i Kalifornien

Vi fortsätter med uppdateringar från So Cal (South California). Veckan har faktiskt bjudit på vårt första besök av svenskar. Under onsdagen fick vi besök av GKNs tredjeklassare på teknikcollege tillsammans med deras lärare på GKN Magnus Ek och Per Ingemansson samt vår traineeansvariga på HR, Magnus Hallberg. Under en heldag fick ungdomarna och deras något äldre resesällskap och tillika lärare/ansvariga presentationer och rundvandring i produktionen på siten här i Santa Ana av många av våra fantastiska program managers. Självklart dukades det upp en trevlig lunch halvvägs in i besöket för att hålla energin på topp. Både stjärnorna på GKN Santa Ana och våra besökare hyllade dagen som nog får gå till historien som vecka 22s bästa arbetsdag 2016. Gymnasieklassen har dröjt sig kvar i LA några dagar och imorgon så ska jag försöka guida runt den liten äldre delen av sällskapet (Magnus, Magnus och Per) på äventyr i denna otroliga och stora stad.

Planering och genomförandet av dagen har tagit en del arbetstid men nu är vi tillbaka i våra projekt igen. Vi har sedan tidigare utlovat information om det vi jobbar med här i Santa Ana, men det är något ni kommer att få vänta med ett litet tag till.

bild gymnasiet v22

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.