ARMADA

ARMADA

Som de flesta av er säkert redan vet har universiteten runt om i landet arbetsmarknadsmässor där studenterna möter representanter för olika företag. GKN brukar vara närvarande på många av dessa mässor för att locka studenter till sommarjobb, exjobb, traineetjänster och ”vanliga” tjänster.

Först ut för denna säsong är Armada som hålls av KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) i Stockholm idag och imorgon (22-23 november). På plats har vi Linn och Sofie som var traineer fram till i somras. De kan berätta massor om företaget och alla olika vägar som finns att gå för att få jobba på ett företag i en av de coolaste branscherna!

Har ni vägarna förbi tycker jag absolut att ni ska stanna och prata med dem. Se bara så trevliga de ser ut! 🙂

armada

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.