Bohusgården omgång 2!

Bohusgården omgång 2!

Som vi tidigare berättat om handlar traineeperioden till stor del om att bredda sitt kunnande inom olika ämnesområden. Men en viktig del som vi traineer också utbildar oss inom samt kontinuerligt jobbar med under vår traineeperiod är personligutveckling. Personligen uppskattar jag detta mycket då jag, precis som de andra traineerna kommer från en ingenjörsbakgrund. Tyvärr saknas ofta dessa ämnen och tankegångar inom de tekniska utbildningsområdena. Att kunna hantera de mjukare kunskaperna är dock av stor vikt för att ha en trivsam och framgångsrik karriär.

Under den första träffen diskuterade vi vad som hade format oss som personer. Vilket var intressant och givande även på ett privat plan. När vi nu träffades en andra gång var ämnena som diskuterades feedback och personlighetstyper. Vi fick bland annat öva på att ge kritik (både positiv och negativ) samt ta del av gruppens uppfattningar och reflekteringar kring varandra de första månader vi spenderat tillsammans. Utöver detta fick vi också göra personlighetstester för att få en ide om hur man är som person och vad som får en att trivas i olika situationer och sammanhang. Jag är övertygad om att vi alla i traineegruppen har en hel drös av tankar, idéer och sidor vi vill utveckla och jobba mer på efter detta tillfälle.

 

Hälsningar,

David

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.