GKN´s Traineeprogram söker en Civilekonom

GKN´s Traineeprogram söker en Civilekonom

Hej Igen

Ingen har väl missat att ansökan för Traineeprogrammet fortfarande är öppen fram till den 28 februari. Ett spännande tillskott för nästa års kull är att vi nu söker dig som är Civilekonom eller motsvarande.

Du kan hitta ansökan på följande länk:

Programmet är utformat på precis samma sätt som det vanliga trainee programmet, d.v.s. att du är en del av trainee gruppen, genomgår utbildningar, rotationer och utlandspraktik på precis samma sätt. Enda skillnaden är att din framtida roll på företaget är tänkt inom finans och ekonomi.

Låter detta intressant och du känner dig nyfiken på att läsa mer? Då rekommenderar jag en spännande läsning av tidigare traineen Gustav Söderbergs inlägg, som också hade en bakgrund inom ekonomi och finans.

 

På återseende

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.