El Cajon, San Diego

El Cajon, San Diego

Hejsan!

Nu är semestern slut, de nya traineerna kommer snart och det är nästan dags att åka på utlandspraktik!

Det finns mycket spännande saker att se fram emot, trots att sommaren nästan är slut. Som sagt, de nya traineerna börjar 4 september och det ska bli väldigt roligt att få lära känna dom! Det innebär att vi har knappt tre veckor kvar som ”årets traineer” innan vi blir ersatta. Det gäller att utnyttja detta så mycket som möjligt – vilket vi också kommer göra. Sista veckan innan de nya kommer åker vi iväg på vår femte och sista aktivitetsvecka och vi avslutar våra aktivitetsveckor som vi startade: med en roadtrip i Sverige (denna gång även med en lite avstickare till Norge).

Därefter väntar en månad av att avsluta saker i Trollhättan och förbereda det sista innan utlandspraktiken. Om allt går som det ska så sitter jag på ett flyg mot USA i början av oktober. Jag ska till El Cajon som är vår site som ligger strax utanför San Diego som i sin tur ligger vid kusten längst ner i Kalifornien, ca 20 minuter från gränsen till Mexiko. Jag har aldrig varit i Kalifornien tidigare så det ska bli spännande att få bo där i ett halvår. Tidigare traineer som varit på andra siter i Kalifornien har varit väldigt nöjda och det tar jag som ett gott tecken.

Exakt vad jag ska göra håller på att planeras i skrivande stund men det lär bli projekt inom CI (Continuous Improvement) och inom produktionsanalyser. Det ska bli kul att få lära känna arbetskulturen i USA, se hur den skiljer sig från Sverige och lära mig en hel del saker som jag kan ta med mig hem till Sverige igen.

Detta blir mitt sista inlägg på bloggen och det känns lite sorgligt. Det är dock dags att lämna över till nya själar som ni ska få bekanta er med!

Emelie

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.