Hej världen – vi har anlänt!

Hej världen – vi har anlänt!

Hallå där, det är vi som är de nya traineerna som kommer fortsätta att sätta guldkant på tillvaron för er kära läsare!

Måndagen den fjärde september startade vi våra traineekarriärer på GKN Aerospace. I årets traineeupplaga är vi fem traineer i GKN Aerospace Sweden lokala traineeprogram i Trollhättan och två traineer som har nästan hela världen som arbetsplats i GKNs Internationella Traineeprogram (IGP). Nu i starten har vi även fått förstärkning av två amerikaner som går den amerikanska motsvarigheten till vårt traineeprogram. De har precis börjat sin utlandsrotation där de kommer vara här i Trollhättan under det kommande halvåret.

Vi kommer inom kort lägga upp presentationer om oss själva där ni får lära känna oss bättre men kortfattat är vi:

Lokala Traineer

Alexander Hall
Kasper Janehag
Lisa Markusson
Emma Winblad von Walter
Maria Östman

Globala Traineer

Philip Simonsson
Signe Vallin

Som kanske många av er redan vet så har det ärorika traineeprogrammet här i Trollhättan funnits i över 30 år. Flying är en förening för både nya och gamla traineer där man få ta del av exklusiva aktiviteter. En väldigt rolig del av att vara trainee är just den starka gemenskapen som finns mellan nya och gamla traineer där många traineer (~75%) fortfarande jobbar kvar inom GKN. Vi nya traineer har redan fått vara med på en Flying lunch och en föreläsning som hölls förra tisdagen av vår tidigare trainee Torgny Stenholm som är chef för Services and Special Products (SSP) och var trainee 1988. SSP är en av de två affärsenheterna i GKN Aerospace Sweden där bland annat verksamheterna rymd och militär ingår. Dryga 20-talet engagerade traineer och ex-traineer deltog med flertalet reflektioner och frågor som skapade intressanta diskussioner i ämnet. Det var ett roligt och lärorik event!

Flying föreläsning med ex-traineen och SSP chefen Torgny Stenholm.

Just nu håller vi traineer till nere i våra verkstäder där vi gör verkstadspraktik för att lära oss mer om GKNs produkter och processer, men mer om det i ett senare inlägg!

Dagens ordspråk
Nya kvastar sopa bäst

På återseende!
Traineerna 17/18

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.