Tack och hej!

Tack och hej!

Det senaste året som traineer på GKN Aerospace har gått rasande fort, men oj vad mycket vi upplevt längs vägen! Vi har fått lära känna personer, avdelningar och arbetsuppgifter hos Sveriges överlägset största (och bästa!) aerospaceföretag. Vi har besökt andra siter inom koncernen och otaliga övriga spännande företag i Sverige och Europa. Vi har skapat kontakter med och inspirerats av fascinerande människor inom alla tänkbara områden och roller. Vi har färdats hundratals härliga mil i vår minibuss och inte minst har vi fått som en helt ny liten familj och vänner för livet!

Därför är det är inte utan vemod som vi nu tackar för oss och lämnar över till en ny årgång nyfikna och hungriga förmågor. I måndags började nämligen en ny kull GKN-traineer som vi med varma famnar välkomnar och som också ni läsare snart får lära känna här på bloggen.

Sörj oss dock inte alltför mycket, vi lovar att återkomma med ett och annat gästinlägg från vår stundande utlandspraktik.

Till dess – tack och hej från Traineerna 2016-2017!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.