På besök i Newington

På besök i Newington

Hallå alla bloggälskare

Nu är jag tillbaka igen från en veckas semester i USA, närmre bestämt New York och Connecticut. När jag ändå var i krokarna passade jag på att hälsa på GKN Aerospaces site i Newington där bland annat förra årets trainee, Niclas Persson, gör sin utlandstjänst (har hört rykten att han ska göra ett gästinlägg inom kort).

På plats blev jag varmt välkomnad av Oscar Höglund som sedan drygt ett år jobbar som Engineering Manager i Newington. Förutom information om deras GKN site så fick jag en rundvandring i produktionen, vilket var jättekul och lärorikt. Jag har verkligen fått ett annat perspektiv på vår site i Trollhättan. Jäklar var stora vi är. Vi är bland annat mer än 10 gånger fler anställda här och vi har en massa fler processer utöver bearbetning som jag har tagit lite förgivet innan.

Förutom Oscar och Niclas jobbar 2-3 andra svenskar där också, och Newington i sig är vana med svenskar. Joakim Andersson, Engine Systems CEO jobbade som general manager i Newington under några år. Fun fact: det finns en graverad sten under ett träd inne på området där det står något i stil med ”tack Joakim Andersson för allt du gjort för oss”.

På grund av fotoförbud får ni nöja er med en bild utanför ingången och så bjuder jag på en bild av Niclas och mig i Central Park istället 😀

GKN Newington
Maria och Niclas i Central Park

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.