Omgiven av idioter

Omgiven av idioter

Bästa bloggläsare,

Det här blir troligtvis näst sista gången jag bloggar från Trollhättan och nu undrar ni säkert vart jag ska ta vägen härnäst men den karamellen suger jag på ett tag till så håll tillgodo.

En förmån som vi traineer har är möjligheten att få träffa chefer runt om i organisationen. Det är något som jag personligen tycker är väldigt kul och jag tror att mina traineekollegor håller med mig. Dels för att man får en väldigt bra inblick i organisationen och vad varje avdelning sysslar med och dels för att alla vi träffat är oerhört olika personlighetsmässigt. Olika personlighetstyper är något som jag tycker är väldigt spännande och efter att ha läst boken ”Omgiven av idioter” (rekommenderar alla att läsa den!) så blir det extra tydligt hur olika vi människor är.

/Signe

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.