Super Bowl måndag

Super Bowl måndag

I måndags var det ännu en gång dags för lite kulturellt utbyte med våra amerikanska traineer. Denna gång var Super Bowl i fokus. För att inte förstöra skönhetssömnen när matchen direktsändes under söndagsnatten såg vi den i efterhand hemma hos Nick. Det blev en lugn kväll med mat, dryck och trevligt sällskap. Tur var väl också att Philadelphia Eagles vann för annars hade Nick i vrede nog slängt ut oss 😀  

Denna vecka medverkade GKN på CHARM, Chalmers arbetsmarknadsdagar, i Göteborg. På tisdag nästa vecka kommer vi traineer delta på Linköpings Universitets motsvarighet, LARM. Kom gärna förbi och säg hej om ni har vägarna förbi. Vi kommer även besöka GKN Drivline i Köping och hälsa på traineerna på ABB och SAAB, men mer om det nästa vecka.

 Nu ska jag ut i produktion och lyssna på fredagslåten. Trevlig helg!
/Maria

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.