Buongiorno

Buongiorno

Nu har jag varit iväg i drygt en månad så tänkte uppdatera er lite snabbt om hur jag har det. Jag trivs väldigt bra så här långt och kommer in i jobbet allt mer för var dag som går. Det största utmaningen är helt klart språket  men jag jobbar på det och pluggar italienska två gånger i veckan så förhoppningsvis kan jag göra mig förstådd inom en snar framtid. Som Emma skrev i sitt förra inlägg så kommer resten av gänget hit och hälsar på nästa vecka och det ska bli väldigt kul att få visa dem siten samt staden. Skickar med en liten bild från när det var gelato festival här för några veckor sedan och vi provsmakade 19(!) olika smaker. Den här på bilden var en av de bästa med smak av choklad och passionsfrukt, mums!

Hörs snart igen!

/Signe

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.