Sista chansen att bli vår kollega!

Sista chansen att bli vår kollega!

Säsongen för arbetsmarknadsmässor på Sveriges alla universitet har precis blåst över och vi besökte Linköping i tisdags för att delta på LARM. Vi lämnande över stafettpinnen till våra GKN-kollegor för att besöka säsongens sista mässa HotSpot på Karlstads Universitet. Förutom Linköping och Karlstad så har vi träffat inspirerande studenter på KTH, Chalmers och Luleå Tekniska Högskola. Och oj så roligt det är att få träffa er, extra roligt att få stå på andra sidan bordet som nyexaminerad student och representera sitt företag. Så ett stort tack till alla er som har besökt GKN Aerospaces monter under mässorna och vi ser fram emot att se er här hos oss. Glöm nu inte att söka traineeprogrammet, ansökan stänger nu på söndag den 17/2!
 https://bit.ly/2SKStoR

Denna gången blev det jag och min två Traineekollegor Emelie och Nina som åkte på en liten Sverigeresa. Nu undrar ni säkert var de andra två har tagit vägen eftersom vi ofta rör oss som en liten klan?! Filip och Wictor var helt enkelt tvugna att prioritera ett annat besök utanför Sveriges gränser, lyxproblem. Oavsett vad hade vi tjejer kanontrevliga dagar i Linköping där vi passade på att besöka Siemens Turbomachinery och deras trevliga traineer. Vi fick chansen att besöka deras ultramoderna AM-center samt lära oss om viktiga skillnader mellan landburna gasturbiner och flygande gasturbiner, alltså flygmotorer. Vad är skillnanden då? Ja dels storleken men framförallt viktkraven! Väldigt fascinerade att få vandra mellan gasturbiner som är lika stora som ett radhus.

Se till att följa oss på LinkedIn för att få förstatjing på lediga jobb och nyheter!
https://www.linkedin.com/company/gkn-aerospace-sweden-ab/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.