Touchdown USA

Touchdown USA

Jag och Emelie landande i USA sent i söndags. Vad har jag missat nu tänker ni nu? Jo, den rotation som vi alla traineer gör tillsammans är ett projekt som vi nu har jobbat på i 8 veckor där vi ska rulla ut en connectivity plattform i en av våra fabriker på den amerikanska östkusten. Nu har vi två veckor av implementation framför oss vilket ska bli otroligt spännande. Fabriken i Manchester, CT, är väldigt liten om man jämför med vår i Trollhättan, men det är väldigt kul att se likheterna trots storlek och geografisk placering. I onsdags så kom resterande delar av teamet så nu är ställningen återställd. Våra kollegor här i Manchester har tagit emot oss med öppna armar och kom precis in med en kartong med extra starkt kaffe och fredagsfika. Det har varit en hel del svenskar här genom åren som har överfört viktig kunskap; att svenskar behöver starkt kaffe och fika för att fungera.

Utöver jobb så har vi passat på att utforska omgivningarna runt Manchester som är en väldigt liten stad, i amerikanska mått mätt. Vi har helt klart fått en äkta amerikansk upplevelse som man inte får i de stora metropolerna. Emelie och jag skulle ta ut pengar och hittade till slut en ATM, men det var inte en vanlig ATM utan en Drive-In variant. Perfekt när det snöar och är snålkallt utomhus! Igår tog vi oss in till närliggande större stad Hartford där vi hade bokat biljetter för att se Mumford & Sons spela på XL Arean, en riktig toppenkväll!

 

Drive-in ATM, en ny upplevelse helt klart.
En bra kväll med Mumford & Sons i Hartford.

Vi hörs snart igen!
Amanda Dalstam

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.