Tillbaka på svensk mark!

Tillbaka på svensk mark!

Nu har vi alla snart landat säkert på svensk mark igen då Wictor och Nina landar senare ikväll! Dessa två veckor på andra sidan pölen har flugit fram snabbare än vinden men vi känner oss alla nöjda över jobbet som vi åstadkommit där borta. Superkul att vi fått denna möjlighet att jobba med ett projekt tillsammans med vår site i Manchester, Connecticut. Vi har fått träffa en hel drös härliga kollegor som har varit väldigt hjälpsamma och tipsat om ställen vi borde passa på att besöka.

Taggade gänget utanför fabriken i Manchester.

Vi har såklart också hunnit med en hel del turistande och prövat en och annan amerikansk delikatess så som penaut butter cups (rekommenderar!!!), svagt kaffe (rekommenderar ej!!!), lobster rolls, friterade ostron och en och annan burgare/pizza.

Lobster rolls och friterade ostron.

Vi passade även på att besöka en del större städer i närheten så som Boston, New Haven och Providence där vi bland annat låtsades vara studenter på Harvard, MIT, Yale och Brown University. När grabbarna valde att spendera en dag i New York så bestämde vi brudar oss att dra på en collegematch i basket istället. Superkul match där det slutade med att vi blev riktigt hängivna fans till hemmalaget UConn Huskies som tillslut vann matchen med endast två poäng. Stämning kändes exakt som det man sett på film!

Väldigt spännande basketmatch.
Nöjda tjejer som fick fotas med maskoten.

Nu är det bara att börja tvätta sina kläder och packa om för på fredag sticker vi igen från landet. Denna gång till England på en massa företagsbesök. Fortsättning följer…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.