Besök på yrkessmässa

Besök på yrkessmässa

I onsdags så pågick yrkesmässan på Lyrfågelskolan i Trollhättan. Självklart så var GKN Traineerna med och visade upp vad vi gör, informerade om Industritekniska programmet (ITU) som är en del av GKN gymnasiet och vilka möjligheter det finns för att jobba med teknik. ITU-programmet har funnits sedan 1992 och är både en högskoleförberedande och yrkesförberedande utbildning. Under dagen träffade vi flera elever som har ett stort teknikintresse och det var kul att diskutera vilka möjligheter det finns inom branchen. Vi hade även med oss två ITU-elever Nora Fröberg och Ruben Östlund som går i tredje året i ITU-Programmet som förklarade lite mer utförligt varför du skall välja just detta program. Nu får vi bara hoppas att vi har väckt teknikintresset i eleverna som förhoppningsvis kan vara våra framtida kollegor.

Traineegänget med Nora Fröberg och Ruben Östlund glada efter ett väl utfört arbete

Detta var allt från mig denna gången, på återseende snart!

/Elamin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.