Traineer från Siemens på besök!

Traineer från Siemens på besök!

Hallå hallå!

Denna vecka har varit fullspäckad med möten med värdeflödeschefer, planering av framtida uppdrag och resor samt ett fint besök utav Siemenstraineerna från Finspång! De var intresserade av att veta mer om vad GKN Aerospace har för sig samt hur vi jobbar ute i fabrikerna, så självklart tog vi emot dem och visade dem runt. Det var väldigt kul att ha dem här då de håller på att utveckla gasturbiner, vilket är väldigt likt en flygplansmotor. Båda består nämligen delvis av en gasgenerator, bara det att vi använder det för att skapa framdrivning av flygplanet och de för att generera el, till exempel. Deras är dock mycket, mycket, mycket större och tyngre då de används på markplan och våra behöver vara lätta nog för att inte tynga ner hela planet. Efter besöket åkte vi alla till en restaurang här i Trollhättan för att äta middag tillsammans vilket blev väldigt trevligt! Nu har vi Finspång i sikte för ett besök nästa gång vi är i området. Skulle vara intressant att se hur de arbetar med deras produkter när det är så likt, men ändå så olikt det vi håller på med.

Tack för besöket, Siemenstraineer!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.