Fullt ös!

Fullt ös!

Förra veckan har det verkligen rullat på i full fart med arbete på rotationen, speciellt för mig och Elin. Vi har varit insatta i ett projekt där vi utför minirevisioner för Intermediate Compressor Case som vi tillverkar till Rolls Royces Trent XWB motor. En minirevision innebär att man detaljerat går igenom varje operationssteg och försöker lyfta fram förbättringsområden löpande med hjälp av operatörernas input. Därmed har vi spenderat den största tiden av veckan i verkstaden och fått en djupare förståelse för TIG-, plasma- och lasersvetsning, vilket är supercoolt och intressant!

Som de flesta säger, tiden går fort när man har kul, så har det även blivit dags att börja fundera på våra nästa rotation men vart jag skall ta vägen avslöjar jag lite längre fram. Utöver det skall vi väldigt snart påbörja med vårt traineeprojekt som vi berättar mer om snart. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.