Spännande projekt och snart Traineeuttagning!

Spännande projekt och snart Traineeuttagning!

Hej bloggen!

Det har varit en upptagen vecka i Trollhättan, både vad gäller aktiviteter på nuvarande avdelning och med traineerna.

På avdelningen arbetar jag just nu med en av våra mest seniora produktionsingenjörer inom spännande projekt där vi utvecklar koncept och ser över business case för framtida möjligheter att introducera additiv tillverkning. Vi deltar också i det dagliga arbetet med en av våra befintliga hög-volymprodukter, nämligen mellankompressorhuset till motorn PW1100, som tillverkas av Pratt & Whitney och sitter i Airbus A320 Neo. Det är ett annat tempo nära produktionen än inom teknologiutveckling, avdelningen jag arbetade på i höstas.

I traineegruppen har vi gjort en hel del förberedelser inför nästa vecka. Då är det dags för … *trumvirvel* … Traineeuttagning! Det blir två helspeckade dagar där vi får träffa våra kommande kollegor. Vi har väntat spänt sedan januari och det ska bli riktigt roligt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.