3D-printning av visir till sjukvården

3D-printning av visir till sjukvården

De senaste två veckorna har ett gäng på GKN printat skyddsvisir till sjukvård och ålderdomshem i närområdet. Våra maskiner, som annars används till bland annat tillverkning av prototyper och verktyg, har gått på högvarv, vilket lett till att vi kommer ha levererat cirka 500st i slutet på denna veckan. Behovet i området kring Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla verkar stort, så vi kommer säkert att fortsätta tillverka så fort vi kan ett tag framöver.

Visiren har varit mycket uppskattade och vi är så klart väldigt glada över att kunna bidra – ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Vår första större leverans var till ambulansverksamheten vid Norra Älvsborgs och Uddevallas sjukvård. Från vänster: VD Martin Thordén, Hampus Olsson, Nina Nordberg, John Eborn, Jasmin Källberg, Jari Lamminluoto.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.