Låt det roliga börja!

Låt det roliga börja!

Förra veckan fick vi goda nyheter om att vårt förslag av traineeprojekt blev godkänt från HR. Detta firades direkt med en riktig god äppelpaj från lunchrestaurangen som gav oss nog med positiv energi för att börja direkt med projektet. Syftet med detta projekt är att öka kännedomen om GKN Aerospace Sweden (GAS) som arbetsgivare hos unga och studenter i hela Sverige men även förstärka varumärkesmedvetenheten om GAS.

Detta kommer att genomföras på två olika sätt. Det första förbättringsområdet som vi skall fokusera på är vårt deltagande på arbetsmarknadsmässor samt uppgradering av montern. Uppgifterna kommer bland annat innefatta konceptutveckling och beställning av ny monter, förfina våra broschyrer men också spana in på nya fina giveaways.

Den andra delen av projektet är riktad mot att modernisera besökshallen här på siten, där målet är göra den mer intresseväckande för besökarna genom att leverera ett nytt koncept för hur det kan ser ut. Vi har redan en massa kreativa tankar och idéer runt detta men det är nog roligare att berätta mer om det lite senare, då pusselbitarna har fallit på sin plats.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.