Arbete under permittering

Arbete under permittering

Hej där!

Nu var det sannerligen ett tag sedan vi traineer skrev något här. Det som påverkat detta är föga förväntat den rådande situationen samt att vi på GKN som många andra företag, blivit permitterade under ett par månader framöver. Men hur är det egentligen att arbeta under permittering?

Beror givetvis på person till person men för mig har det varit en omställning. Gå från fulla arbetsveckor till 60 % (tre dagar i veckan) var till en början en konstig känsla, för vad ska man egentligen hitta på under sina lediga dagar, speciellt när man ska undvika offentliga platser så mycket som möjligt? De något äldre märker man enkelt hittar sysselsättning då det alltid går att pilla på huset, förbereda sommarstugan, tillbringa mer tid med familjen etc.

Ska inte bli ett LinkedIn inlägg med carpe diem-tema som är populärt nuförtiden, men något jag funnit väldigt givande har varit att ta mig tiden för onlinekurser, någon timma per dag. Med det får jag en känsla att jag faktiskt gör något vettigt under mina längre ”helger”. Men det är vad som fungerar för mig, finns en uppsjö av aktiviteter man kan göra. Handlar bara om att lägga ner tid på det som ger en själv värde.

Slutligen har vi traineer nu något att se fram emot framöver om/när situationen har lugnat sig! Vi har äntligen fått klartecken att alla globala graduates ska ha en ny development week (som den vi hade i USA) i Bristol i september, så detta är något vi är riktigt pepp på!

Ha de fint och ta hand om er!

/Rasmus

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.