Traineerna 2019 tackar för sig!

Traineerna 2019 tackar för sig!

Hej alla underbara bloggläsare,

Nu har det första året passerat för oss här på GKN Aerospace och vad fort det har gått! Under denna tid har vi avklarat tre rotationer, besökt två GKN siter, utfört tre utvecklingsveckor med alla Global Graduates, representerat GKN på mässor samt arrangerat flera studiebesök i Trollhättan. Sist men inte minst så har vi skapat kontakter med och inspirerats av våra underbara kollegor här på företaget!

Därför vill vi tacka er alla för ett underbart första år och för de kommande åren.

Sedan första september är vi inte de enda aktiva traineerna i företaget, därför vill vi hjärtligt välkomna nästa runda av traineer: Jens, Emma, Robin, My och Marcus! De har tagit över ansvaret för bloggen och har, som ni säkert har märkt, redan publicerat en introduktion av sig här på bloggen.

Nu är det dags för oss att börja nästa kapitel i vår resa. Detta år blir det ingen utlandspraktik på grund av det rådande läget. Istället så stannar vi kvar på siten i Trollhättan och fortsätter med ett vår fjärde rotation. Efter det blir det gör vi förhoppningsvis ett längre, spännande projekt tillsammans.

Tack och hej, traineerna 2019 tackar för sig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.