Verkstadspraktik och online onboarding

Verkstadspraktik och online onboarding

Hej hallå!

Förra veckan avslutade vi vår verkstadspraktik med presentationer och rundvandringar för att dela med oss till varandra om vad vi hade lärt oss under veckan. Vi var alla på lite olika ställen för att tillsammans kunna bredda vår kunskap och produktkännedom om det som tillverkas här hos oss i Trollhättan. Själv följde jag detaljer, så kallade skivor, som senare ska sitta i några av Pratt & Whitneys motorer (som ni kan se på bilden nedan). Dessa räknas inte till högvolymprodukter på företaget vilket gjorde det extra intressant att se hur den stora mängden olika detaljer, som kräver olika bearbetningar och olika mycket tid, gick genom flödet. Jag vill också passa på att å gruppens vägnar tacka alla ute i verkstäderna som visat och delat med sig av sin kunskap och tagit hand om oss under dessa dagar och jag hoppas att vi ses snart igen!

I och med den rådande situationen har vi tyvärr inte haft möjlighet att göra en fysisk onboarding som de tidigare traineerna gjort i början av programmet men sådan tur är så finns internet! J Sedan vi började på GKN har vi hunnit påbörjat en onboarding online där vi fått möjlighet att lyssna på spännande gästföreläsningar, deltagit i Q&A’s, utvecklat förståelsen kring principer, engagemang och grupputveckling samt fått lära känna traineerna från förra årets kull tack vare onlineträffar.

Denna vecka blir vår första aktivitetsvecka och vi ska nu fortsätta lära oss om grupputveckling och gruppdynamik. Vi är också väldigt glada att vi lyckats boka in lite studiebesök men exakt var vi ska och hur det var får ni veta nästa vecka!

Hoppas att ni haft en bra helg och jag önskar er en trevlig vecka så hörs vi snart igen!

/My

PW4000

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.