Första rotationen är påbörjad!

Första rotationen är påbörjad!

Hello!

Nu har vi precis avslutat vår femte vecka som traineer på GKN men också vår första vecka på våra rotationer, som kommer pågå i totalt 10 veckor. Vi är placerade på olika avdelningar och kommer att arbeta med allt från kvalitet och produktion till hållfasthetsberäkningar.

Under min första rotation ska jag få ökad förståelse för värdeflödet på företaget. Målet är att få en övergripande bild av dels det dagliga arbetet men också hur man tänker rent strategiskt kring det hela. Veckan började med en rundtur i en av verkstäderna och fortsatte sedan med att jag fick sätta mig in i allt från produktionsplanering till materialflöden och kundbehov. Det blev en hel del möten, inte minst internt men också externt med olika leverantörer av ingående material.

Förutom att dagarna var väldigt lärorika fick jag möjligheten att träffa många nya personer från olika delar av verksamheten, något som alltid är roligt. Det har varit en intensiv vecka och jag är övertygad att Robin, My, Marcus och Jens håller med mig när jag säger att det har varit väldigt givande!

Nästa vecka kommer Robin berätta om hur hans första två veckor på kvalitetsavdelningen har varit, ses då!

/Emma

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.