5 snabba med Klas Ocarsson

5 snabba med Klas Ocarsson

Vi fortsätter vår lilla intervjuserie med f.d. traineer i syfte att inspirera dig som funderar på att söka vårat traineeprogram vars ansökan nu är öppen! Annonsen finner du HÄR!

Namn: Klas Oscarsson
Utbildning:
Civilingenjör – Operations Management
När du började Traineeprogrammet:
2008
Första tjänst efter Traineeprogrammet:
Value Stream Manager på GKN Aerospace Newington
Nuvarande tjänst:
Director of Manufacturing Engineering


Vad är det bästa med att jobba på GKN?
Ett globalt bolag med tydliga specialiseringar inom vilka vi är i absoluta framkant och med potential att ytterligare driva branschen mot smartare och hållbara motoralternativ.

Vad har du tagit med dig från traineeprogrammet?
Ett bra nätverk och en mycket bra orientering om vad som händer på olika avdelningar inom bolaget.

Vart hade du din utlandsrotation? Varför just där?
Newingon, Connecticut. Jag fick en chans att hoppa in och stötta i en verksamhet som var i ett mycket spännande och expansivt skede. Andan, ledarskapet och entrepenörskulturen jag upplevde under min 2år i Newington har gjort avgörande skillnad för min egen roll i att skapa kultur och utöva ledarskap.

Roligaste minnet från tiden i traineeprogrammet?
Alla träffar med ledare runt om i organisationen. Även om en del av diskussionerna inte träffade mig då så har jag med tiden mer och mer förstått och tagit in av det budskap och erfarenhet som vi faktiskt fick ta del av i ett förtroendefullt och coachande klimat. Fantastiskt!

Varför skall man söka till just GKN Global Graduate Programme?
En bransch där man kan påverka. Behovet av att se och uppleva världen i kontrast till de miljöutmaningar som vi står inför. Via GKN hamnar man mitt i denna viktiga fråga och blir del av lösningen, inte problemet. Högt tekniskt innehåll, globala utmaningar och tydlig koppling till vår tids mest relevanta fråga!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.