Trevilg sommar!

Trevilg sommar!

Hej allesammans!

Igår åkte vi iväg för att ha sommaravslutning där vi pratade om engagemang och hur vi kan stärka detta för att sedan gå ut i solen och spela frisbeegolf. Vi går nu på semester och jag kan inte riktigt förstå att det snart är ett år sedan vi började! Sedan starten har vi hunnit vara runt på olika rotationer och jag själv har varit på produktion, supply chain och nu avslutningsvis inköp. Jag har fått studera avvikelser och hanteringsskador, gjort ett grundarbete till en visualisering av serviceflödet för RM12, lagt projektplaner, fått lära mig hur vi jobbar med våra leverantörer och tagit fram underlag för var vi ska lägga fokus framöver och mycket mer. Jag har fått inblick i många olika delar av företaget och även hunnit engagera mig i både en Sustainability Workstream och styrelsen för Young@GAS.

Som traineegrupp har vi haft ett gemensamt projekt där vi jobbat på uppdrag av kompositlabbet i vårt Global Technology Center där målet har varit att ta fram en produkt för att kunna utföra säkra knivbyten samt att se över deras produktionscell för kompositer. Vi har också gått olika utbildningar, åkt till flygflottiljen F7 i Såtenäs, besökt Aeroseum, deltagit och planerat både mässor och event och vi hoppas givetvis på ännu mer framöver.

När vi är tillbaka från semestern är det snart dags att välkomna både nya traineer och tekniksprångare till oss och som vi längtar till att kunna träffas fysiskt igen! Självklart har pandemin ställt in en del av våra tänkta aktiviteter men till hösten håller vi tummarna att kunna komma iväg lite mer. Vi hoppas framförallt på ett besök till Bristol i England för att besöka våra siter och ett av våra nybyggda Global Technology Center som finns där!

Jag önskar er alla en riktigt fin sommar så hörs vi till hösten igen!

My

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.