Ett år senare

Ett år senare

Hej på er!
Fredag igen och man har nu gjort sin fjärde vecka efter semestern. Det är verkligen en klyscha, men tiden går så otroligt fort. Inte minst att man redan jobbat en månad men också att vi faktiskt har varit på GKN Aerospace i ett helt år nu. Och med tanke på att vår grupp började för just ett år sen så betyder det även att de nya traineerna började hos oss denna vecka, vilket vi alla har sett fram emot! I måndags eftermiddag hade vi gemensam aktivitet i Trollhättan då vi, i lag om 2, skulle ta oss runt i centrum för att fotografera olika platser.
Värmen, som ingen av oss egentligen vad klädda för, och tävlingsinstinkten ledde till 2.5 timmars rask promenad över hela Trollhättan för att fånga allt som fanns på vår lista. En bra aktivitet som gav tid att visa runt i staden och samtidigt få lära känna varandra. Dagen avslutades sedan med middag, som efter 20 000 steg, smakade extra bra 😉

Rymdmunstycke som idag är en bokbytarhylla i centrum.
Middag med nya traineegruppen.

I.om. att de nya traineerna nu har börjat så kommer de snart att ta över driften av denna blogg och vi andra kommer fortsätta vår trainee-period med ett gemensamt projekt där vi går ur våra rotationer och jobbar heltid tillsammans. Under hösten börjar vi dessutom förbereda inför för våra utlandspraktiker som är planerade att börja efter årsskiftet. De kommande veckorna kommer dock bli intensiva eftersom det här nya projektet skall startas upp, rotationerna skall avslutas och vi har en vecka fullproppad med utbildningar och workshops i vår tredje development week.

Högt tempo och många nya lärdomar väntas framöver, men det är väldigt givande och sättet jag föredrar att jobba på! Med det sagt så önskar jag en trevlig helg och snart kommer ni även få se de nya traineerna presentera sig här på bloggen.

Jens

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.