Mot nya tider…

Mot nya tider…

Hej igen!

Sommaren gick i ett och så även den första tiden som traineer. Kan ni tänka er att det har gått ett år sen vi började på GKN Aerospace? Det kan inte jag! Kollar vi ett år tillbaka har vi ändå hunnit med en del. Det har varit alltifrån resor, studiebesök, utbildningar och olika rotationer. Året har varit väldigt lärorikt och roligt och vi kommer se tillbaka på denna tiden med värme.

Just nu är vi alla inne på vår sista rotation och blickar vi framåt några månader, åker vi ganska snart utomlands på en utlandsrotation vilket kommer blir sjukt skoj! Och på tal om utlandsrotationer, så vill vi rikta ett stort tack till 2021-gruppen för deras trevliga inlägg om utlandsrotationerna. Nu ser vi ännu mer fram emot vad som komma skall… 🙂

Förra veckan hälsade vi den nya traineekullen välkomna till GKN och traineeprogrammet med en liten runda äventyrsgolf i soliga Trollhättan. Och ni trogna läsare vet att när en ny traineekull kommer in, så tackar den gamla kullen för sig! Det har helt enkelt blivit dags att låta de att fortsätta där vi slutade och för oss att vända blad och välkomma de kommande kapitlen i våra tranieeliv. Vem vet, kanske väntar det spännande äventyr runt hörnet för oss med…?

Stort tack till alla som har läst våra inlägg!

2022-gruppen: out!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.