Vi har anlänt, de nya traineerna är här!

Vi har anlänt, de nya traineerna är här!

Hej alla bloggläsare!

Det är äntligen dags för oss att ta över bloggen och dela våra spännande upplevelser som den nya gruppen av traineer här på GKN Aerospace. Låt oss berätta lite om oss själva: Vi är en entusiastisk grupp som representerar olika delar av vårt långa land, och vårt gemensamma mål är att göra Trollhättan till vår nya hemstad. Även om vi kommer från olika bakgrunder, har vi alla en stark passion för de möjligheter som väntar oss inom traineeprogrammet.

Tiden har verkligen gått fort sedan vi startade vår resa här. Vi är redan inne i den fjärde veckan av vårt traineeprogram, och vi har hunnit med en hel del äventyr. Första veckan fylldes av företagspresentationer och teambuilding-aktiviteter, som hjälpte oss att snabbt lära känna våra kollegor. Vi fick även möjlighet att träffa förra årets traineer genom en runda äventyrsgolf.

Utforska London och Bristol: Vår Första Development Week

Vår andra och tredje vecka tillbringades i London samt Bristol för vår första development week med de resterande traineerna runt om i världen. Där fick vi möjlighet att fördjupa vår förståelse för GKN Aerospace genom genomgångar och utbildning om företagets säkerhetsprotokoll och metoder. Säkerhet är en högsta prioritet för GKN Aerospace, och det är något som genomsyrar allt vi gör här.

Under kvällarna förgylldes våra vistelser i London och Bristol med trevliga middagar, där vi inte bara njöt av god mat och samvaro, utan även hade möjligheten att träffa lite högre uppsatta personer på GKN Aerospace. Dessa möten gav oss insikt i företagets kultur och värderingar och lät oss knyta kontakter som kommer att vara värdefulla under vår tid här.

Alla nya traineer från 2022 från avslutningsmiddagen på Brunel’s SS Great Britain.

Vecka fyra och fem spenderas i verkstaden där vi får följa varsin produkt och dess produktflöde. Tanken är att få en helhetsförståelse kring produkterna som tillverkas här i Trollhättan och en bild av produkternas livscykel. Vidare även belysa vikten kring ett samspel mellan den hårda kravspecifikation produktdesignen ställer i förhållande till vad som faktiskt är möjligt att producera. Många av oss traineer kommer i framtiden skifta mellan design eller produktion, därför är just en förståelse kring den relationen av stor vikt.

Avslutning och Framtidsutsikter

Vi ser verkligen fram emot att dela våra kommande uppdrag och upplevelser med er genom den här bloggen och att få er att lära känna oss traineer bättre. Håll ögonen öppna för mer spännande berättelser från vår resa!

Kommentera gärna med frågor eller ämnen ni vill att vi ska ta upp i framtida inlägg.

Vi hörs snart igen!

Med vänliga hälsningar,

Traineegruppen 2023

P.S Vill ni lära känna oss traineer bättre kan göra det här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.