Fullt ös!

Fullt ös!

Mycket på gång just nu! Praktikperioden är i full gång och jag springer från möte till möte. Jag träffar dagligen intressanta och duktiga människor och lär mig ständigt nya saker. Dessutom jobbar jag parallellt med VPM och projektrummet som vi inreder börjar ta form. Jag tror och hoppas det kan tillföra dem som jobbar där något extra! Min förhoppning är att kunna ta med mig lärdomar från den här perioden till min hemavdelning på aerotermodynamik och underlätta kommunikationen mellan linje och projekt. Som företag är jag övertygad om att vi kan tjäna massor på det här!

Förutom praktiken har vi ju även jobbat med ett sidoprojekt som handlar om kulturförändring. I dagarna kommer vi kunna producera åtminstone ett första utkast på det vi kommit fram till och det ska bli fantastiskt skönt. Vägen har varit lång och inte alltid spikrak, men jag vill passa på att ge mina traineekollegor en eloge för allt det slit som lagts ner. Bra jobbat!

I övrigt så var jag i Stockholm i helgen. Härligt, men som vanligt gick det väldigt snabbt. Två saker tar jag med mig.

1)      Min systerson utvecklas oerhört fort vilket naturligtvis är jätteroligt!

2)      Ät inte för mycket mat innan bio. Jag och min flickvän lyckades med konststycket att somna 10 minuter in på ”Tinker Tailor Soldier Spy”. There’s a first for everything!    

Ikväll är det Lazio-Milan och början på en tuff månad för de rödsvarta. Forza!

/Simon

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.