Well it ain’t exactly rocket science… Eller jo förresten

Well it ain’t exactly rocket science… Eller jo förresten

Hej igen! Precis som Isabelle nämnde har vi nu påbörjat våra sista praktikperioder här i Trollhättan. Det är svårt att ta in hur fort allting har gått, men det är bara rida vidare på vågen.

Jag har fått bekräftat att jag är välkommen till Astrium nere i München och är så fruktansvärt peppad inför det. Jag gillar verkligen staden och så får jag chansen att jobba med något så häftigt som raketmunstycken. Innan jag fortsätter vill jag passa på att tacka alla, både på Volvo och på Astrium, som har gjort det här möjligt. ”I owe you one” som man säger.

Men även om jag är uppe bland molnen (höhö) så är det vissa saker som måste tas hand om. Först och främst så får jag genom min sista praktikperiod en 6 veckors crashcourse i munstycken. Det handlar om att läsa på mig om teorin bakom samt att göra en aeroanalys på en del av ett munstycke under utveckling. Grymt spännande och utmanande. Utöver det så har vi ett gäng traineeaktiviteter planerade, resa till och boende i Tyskland måste ordnas osv. Ja, som ni hör blir det ett par händelserika veckor framöver.

Men som sagt, det är bara rida vidare på vågen.

/Simon

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.