Sista dagen på verkstadspraktiken…

Sista dagen på verkstadspraktiken…

…och sista dagen som anställd på Volvo Aero, för på måndag kommer vi istället att heta GKN Aerospace Sweden.

Men som rubriken säger, idag har vi även kommit fram till vår sista dag på verkstadspraktiken. Under den tre veckor långa praktikperioden har jag fått vara med i många olika operationer i produkternas förädlingskedja. Operationerna har bland annat innefattat plåtslagning, svetsning, fräsning, oförstörande provning, värmebehandling och inkörning av robotparametrar för framtida motorprogram. Höjdpunkten var när jag fick visa prov på mina omedvetna TIG-svetsningstalanger. Svetsning är grymt svårt och det ställer krav på enorm precision och uthållighet. Jag hade dock en ”lucky shot” och min handledare blev riktigt imponerad av svetsen jag hade åstadkommit. Jag var dock inte så förvånad. 😉 Skämt åsido, han skulle låta plåtarna bli testade för att se om de hade blivit någon sprickbildning i svetsen, så nu väntar jag otåligt på resultatet. 🙂

Förra helgen var jag hemma i Emmaboda och spelade fotboll med min moderklubb, Lindås/Långasjö, och jag kommer även den här helgen åka hem för att spela match. Förra matchen vann vi med 3-2, men ironiskt nog så tappade vi en placering p.g.a. ett måls sämre målskillnad. Laget som passerade oss möter vi dock den här helgen, så det är en riktig sexpoängsmatch det handlar om. Vi ligger i skrivandets stund på negativ kvalplats och det är därför två ytterst viktiga matcher kvar nu. För att förstå mer exakt om vad jag pratar om så kan ni klicka på den bifogade länken http://www.smalandsfotbollen.se/spelprogramresultat/?scr=table&ftid=35480

Väljer att avsluta med en bild från vår After work vi hade förra veckan på Bishops Arms inne i Trollywood City.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På återläsande!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.