När katten(erna) är borta så…

När katten(erna) är borta så…

Ja, då blir det bara jag och Martin kvar.

Nu när de andra traineerna har lämnat landet är det bara jag och Martin kvar i Trollhättan, om man bortser ifrån resten “icke-traineer”. Lite lugnare, lite mindre möten och kanske lite tråkigare?

Men vi ska nog klara oss! Nu när visumansökan är klar, boende bokat, bil bokad och information om när man skall börja, vilken klädkod som gäller osv. är inhämtad så kan man nog luta sig tillbaka och andas ut. Jag är redo för Cincinatti, frågan är om Cincinatti är redo för mig?… om en och en halv vecka!

De senaste veckorna har varit helt fullbelagda med diverse resor, möten, planering och en och annan presentation.

Appropå presentation… Vi presenterade vårat traineeuppdrag för en samling personer ifrån diverse olika avdelningar/positioner på företaget. Traineeuppdraget som vi fick i höstas som årsuppdrag handlade i år om vilka trender som finns i samhället som påverkar nyutexaminerade studenters val utav arbetsgivare, samt vilka förväntningar studenterna/unga arbetssökande har på företaget och hur väl GKN Aerospace i Trollhättan möter dessa förväntningar.

Jag kan inte säga mer än att presentationen var en succé. Vi fick väldigt mycket positiv feedback efter, både ifrån verkstadsarbetare, personer på avdelningarna, chefer och även personer som sitter i ledningsgruppen!

Det skall bli spännande att se hur företaget utvecklas och om vår presentation och analys får någon slagkraft i de förändringarna som kan komma att ske!

Nästa gång ni hör något ifrån mig blir det ifrån de frias land…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.